Leidende transporthub op de Moerdijk

Vepco bouwt dag in, dag uit aan een full-service transporthub voor containervervoer op de Moerdijk. Wij kiezen ervoor te bouwen aan verbindingen en zien het vervoer van de toekomst als onze uitdaging. Vanuit de Moerdijk hebben we een centrale ligging tussen de twee grootste havens van Europa en zijn wij aangesloten op verschillende inland terminals, van en naar de Benelux en het Achterland.

Offerte aanvragen

Bouwen aan verbinding, hyperlokaal Vrachttaxi Moerdijk

Wij leveren voor de bedrijven binnen onze regio een slimme en flexibele vervoersservice van en naar de inland-terminals: Vrachttaxi Moerdijk. Onze terminaltrekkers zijn zo ontworpen dat zij elke container kunnen vervoeren zonder dat een chassis moet worden verwisseld. Een taxidienst op de Moerdijk voor vrachtverkeer: een belangrijke facilitator van de groei van het gebied.

Lees meer

Kom jij ons team versterken?

Bij Vepco hebben we vrijwel altijd vacatures, kennen wij een informele werksfeer en zijn er tal van mogelijkheden tot professionele ontwikkeling. Zie jij jouw ideale functie hiernaast staan? Ben je de perfecte kandidaat en voldoe je aan de eisen? Neem dan contact met ons op en stuur een mail met je motivatiebrief en C.V. en wie weet versterk jij binnenkort ons groeiende bedrijf!

Lees meer

Vacature Allround Bedrijfswagenmonteur

Vepco is op zoek naar een nieuwe Allround Bedrijfswagenmonteur: gemotiveerde en verantwoordelijke monteur die graag wil meedraaien in ons team in de werkplaats. Wij bieden een prettige werkplek, goede voorwaarden en team dat begrip heeft voor jouw voorkeuren en privéleven.

Lees meer

Vacature CE Nachtchauffeur Containertransport

Als CE Nachtchauffeur in de containertransport ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en veilig vervoeren van containers gedurende de nacht. Je zorgt ervoor dat de containers op tijd en in goede staat worden afgeleverd op de gewenste bestemming.

Lees meer

Vacature Chauffeur LZV Containertransport

Als LZV chauffeur in de containertransport ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en veilig vervoeren van containers binnen geheel Nederland. Je zorgt ervoor dat de containers op tijd en in goede staat worden afgeleverd op de gewenste bestemming.

Lees meer

Vacature Terminaltrekker Chauffeur

Als terminaltrekker chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van trailers en containers binnen de haven van de Port of Moerdijk en op de terminal. Jouw belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat trailers en containers op tijd en op de juiste locatie worden afgeleverd.

Lees meer

Vacature Trailermonteur

Als trailermonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en het oplossen van technische problemen aan trailers. Deze trailers worden gebruikt voor het vervoer van goederen over de weg. De trailermonteur werkt in een team en is verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische inspecties, reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan trailers.

Lees meer

Duurzaamheid zit in ons DNA

Transport van de toekomst is efficiënter en maakt meer meters over water en spoor. We werken samen met inland-terminals en zoeken naar slimme verbindingen en samenwerkingen om optimaal te rijden. We geloven dat als je goed werk levert en vooruitstrevend bent in technische innovatie, je je geen zorgen hoeft te maken over je plek in de markt.

Lees meer

Neem contact op

Wij leveren een full-service logistieke dienstverlening, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vepco Logo