Flexibel in opslag en bereikbaarheid

Vepco bezit over twee depots voor tussenopslag en langdurige stalling van container, één op de Maasvlakte en op ons eigen terrein op de Moerdijk. Hiermee maken we ook onze opdrachtgevers flexibel bij levering op afroep.

Rederijen vragen hoge demurrage & detention vergoedingen wanneer de container langer dan afgesproken bij hun is gestald. Wij kunnen deze kosten drastisch verlagen, door de containers op te slaan op onze depots.

Onze eigen locatie op de Moerdijk is een terrein van 7.000 m2 waar wij volle en lege containers opslaan voor zowel afroep als langdurige stalling. Vanaf onze opslag- en overslagservice op de Moerdijk bieden wij een unieke locatie. Zo is zowel de Rotterdamse Haven als de haven van Antwerpen zeer goed bereikbaar, net als de inland terminals over water en over spoor. Met onze vracht-taxicentrale op de Moerdijk (terminaltracker) bieden wij daarbij een unieke oplossing voor kortstondige opslag voor lokale partners.

Onze depotlocatie op de Maasvlakte is maar liefst 8.000 m2 groot. Met dit bewaakte depot leveren wij een directe opslagservice voor containers die worden overgeslagen op de haventerminals, tegen een zeer scherpe prijs. Zo kunnen onze opdrachtgevers flexibel zijn in zeecontainervervoer op afroep, of wanneer er iets mis blijkt te zijn.

Ons depot is bewaakt en afgesloten en beschikken over kundig personeel en slimme apparatuur voor gasmeting, ventilatie en FYCO-ontzorging. We leveren daarbij ook stalling met Reefer-aansluiting, om gekoelde containers te kunnen laten draaien. Wij beschikken over het nieuwste model reachstacker, met een draagvermogen van ruim dertig ton en een maximale flexibiliteit tot 45 ft. Onze depot is dagelijks bemand van 6 tot 19 uur.

Offerte aanvragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Offerte aanvragen