Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Op- en overslag

Vepco beschikt over een eigen terminal met een reachstacker, empty handler en een 7 tons heftruck. Hiermee voeren we verschillende diensten uit zoals:

Gasmeten en ventileren.

Wij bieden de mogelijkheid om uw containers te meten in Rotterdam, Moerdijk of op locatie. Daarnaast kunnen wij uw containers zelf ventileren door middel van een speciaal ontwikkeld ventilatiesysteem. Aangezien wij direct kunnen schakelen, kunnen wij uw container bij goedkeuring zeer snel leveren.

Handling containers

Op onze locatie in de Moerdijk kunnen wij containers op- en afzetten maar uiteraard ook omzetten op chassis.

Container- en stukgoed opslag

Indien gewenst kan u uw container voor korte of langere periode bij ons in opslag zetten. Ook is het mogelijk om stukgoed op te slaan op ons buitenterrein.

VGM wegen

Indien uw container in verband met de SOLAS een VGM certificaat nodig heeft, kunnen wij uw container wegen.

Reefer plug in

Naast het opslaan van “normale” containers kunnen wij ook reefers opslaan en desgewenst aansluiten (plug-In). Hiervoor hebben wij 3 aansluitingen. Naast het aansluiten kunnen wij de containers ook vervoeren met een genset.

Lossen en laden van container

Containers kunnen wij aan onze loods lossen of laden. Desgewenst kunnen wij de lading korte tijd opslaan of ompakken. Ook bieden wij aan om containers met een te hoge concentratie gas te lossen met Persoonlijke Berschermings Middelen (PBM’s).

Ons depot voor het op- en afzetten van containers is geopend tussen 06:00 - 21:00 uur. (na 18:00 uur alleen na voormelding.)

Aanmeldingen via depot@vepco.nl 
Tarieven of vragen via sales@vepco.nl                          

          Meer informatie? algemeen@vepco.nl

          Tarief aanvragen: sales@vepco.nl 

          24/7 Bereikbaar! (0)85 48 43 200

Vepco Transport B.V.
Copyright © 2019 Vepco Transport B.V.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren