Over ons

Leidende transporthub op de Moerdijk

Vepco is een dynamische transport-hub op de Moerdijk, om al het zeecontainervervoer over de weg te faciliteren. Wij beschikken over twee opslag- en overslaglocaties, een mobiele gasmeting en ventilatieservice, FYCO-ontzorging, terminaltrekkers en een grote vloot inclusief inpandige garage.

Daarmee bouwen we dag in, dag uit aan een directe verbinding tussen Zuid-Holland en Brabant. Vanuit de Moerdijk hebben we een centrale ligging tussen de twee grootste havens van Europa en zijn wij aangesloten op verschillende inland terminals, van en naar de Benelux en het Achterland.

Duurzaamheid zit in ons DNA

Wij kiezen ervoor te bouwen aan verbindingen en zien het vervoer van de toekomst als onze uitdaging. Daarom hebben wij onze transport-hub gevestigd in de Moerdijk. Transport van de toekomst is efficiƫnter en zal vaker meters over water en spoorverbinding maken. Wij zien dit niet als een bedreiging, maar als een mooie uitdaging. We werken samen met inland terminals en zoeken over de weg continue naar slimme verbindingen en samenwerkingen, om optimaal te rijden.

Ons credo? Durf wordt beloond. Wij zijn niet bang voor onze concurrentiepositie, ook niet van andere vervoersmogelijkheden over water en land. We geloven dat als je goed werk levert en vooruitstrevend bent in technische innovatie, je je geen zorgen hoeft te maken over je plek in de markt.

Duurzaamheid zit in ons DNA

Ervaring en vernieuwing

Vepco is in 2009 opgericht door Alexander van Eeden Petersman. Zijn vader en overgrootvader waren beiden grote spelers in beroepsgoederenvervoer. Met Vepco bouwt hij aan nieuwe, meer dynamische vorm van vervoer, waarbij hij voortborduurt op de lessen van generaties voor hem. Het team om hem heen is jong en betrokken en denkt continu mee over optimalisatie. Samen werken we toe aan kansen voor vervoer, internationaal en hyperlokaal, op de Moerdijk.

Ervaring en vernieuwing

Neem contact op

Wij leveren een full-service logistieke dienstverlening, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vepco Logo