Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Transport door Vepco

Vepco is gevestigd in de Moerdijk en daarom erg gunstig gelegen om vanuit de haven van Rotterdam en Antwerpen te werken. Van hieruit werken we ook veel vanaf de inland terminals op Moerdijk en van/naar Tilburg.
Dagelijks is Vepco met zo’n 100 vrachtwagens op weg en in bezit van 175 chassis.

Vepco vervoert nationaal en internationaal zeecontainers in alle soorten en maten over verschillende modaliteiten als weg, water en spoor. Tevens beschikken de meeste chauffeurs over een ADR-certificaat. 

Naast de transporten van droge containers, vervoeren we ook tankcontainers of reefer containers zowel met als zonder genset. Vepco is namelijk in het bezit van ruim 10 genset chassis.

Daarnaast kunnen we ook transporten met kiepchassis en sideloaders voor u regelen.

Om de klant op en rond Moerdijk zo goed mogelijk van dienst te zijn, beschikt Vepco inmiddels over 8 terminaltrekkers en verscheidene koppelchassis waarmee we makkelijk en snel bij de klant af kunnen koppelen.

Vragen? Neem contact op met sales@vepco.nl  

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren