Werken bij

Bij Vepco hebben we vrijwel altijd vacatures. Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe chauffeurs die ons team kunnen versterken. Ook voor andere functies hebben wij geregeld vacatures openstaan. Een leuke afwisselende baan met een team van enthousiaste collega's en uitstekende arbeidsvoorwaarden, is wat wij jou kunnen bieden. Vepco is een dynamische transport-hub op de Moerdijk, om al het zeecontainervervoer over de weg te faciliteren. Wij bouwen dag in, dag uit aan een directe verbinding tussen Zuid-Holland en Brabant en beschikken over twee opslag- en overslaglocaties, een mobiele gasmeting en ventilatieservice, FYCO-ontzorging, terminaltrekkers en een grote vloot inclusief inpandige garage. Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

Allround Bedrijfswagenmonteur

Vepco is op zoek naar een nieuwe Allround Bedrijfswagenmonteur: gemotiveerde en verantwoordelijke monteur die graag wil meedraaien in ons team in de werkplaats. Wij bieden een prettige werkplek, goede voorwaarden en team dat begrip heeft voor jouw voorkeuren en privéleven.

Leidende transporthub op de Moerdijk

Vepco bouwt dag in, dag uit aan een full-service transporthub voor containervervoer op de Moerdijk. Door onze unieke locatie tussen de twee grootste haven van Europa, Rotterdam en Antwerpen, verbinden wij het achterland en de inland-terminals met elkaar en de haventerminals. Wij leveren verschillende soorten vervoer op maat en zoeken daarin continue naar de meeste duurzame oplossing.

Ons credo? Durf wordt beloond. Wij zijn niet bang voor onze concurrentiepositie, ook niet van andere vervoersmogelijkheden over water en land. We geloven dat als je goed werk levert en vooruitstrevend bent in technische innovatie, je je geen zorgen hoeft te maken over je plek in de markt. En we begrijpen maar al te goed, dat onze wagens niet kunnen blijven rijden, zonder monteurs. Daarom bieden we jou prettige voorwaarden, groeimogelijkheden en een flexibel team dat rekening houdt met jouw wensen.

Vepco maakt zeker verschil

Als allround bedrijfswagenmonteur onderhoud je ons wagenpark. Ons wagenpark bestaande uit 75 trekkende en 200 getrokken eenheden. Vanwege de groei van ons wagenpark en ons familiebedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde allround bedrijfswagenmonteur. Je gaat ons helpen om onze werkplaats, die nu nog in de kinderschoenen staat naar een hoger niveau te tillen. Bij deze groei mag je ook zeker je eigen visie en inzichten inbrengen. Op korte termijn is het mogelijk om door te groeien naar meewerkend werkplaats chef, waarbij je op termijn de verantwoordelijkheid krijgt over je “eigen unit” binnen ons mooie transportbedrijf.

Dus naast ervaring in het onderhouden van bedrijfswagen, trailers en terminaltrekkers, dien je de ambitie te hebben om ons huidige team van twee (leerling) monteurs en enkele zzp monteurs zo optimaal mogelijk in te zetten en aan te sturen. Naast dat je flexibel en zelfstandig bent, wordt eigen input en ideeën enorm gewaardeerd. Daarnaast heb je of ben je bereid om je apk papieren te halen.

Last but not least. Zoals je uit ervaring weet is bovenstaande geen 8 tot 5 baan en kan werken op de zaterdag of uitruk 's avonds en 's nachts een enkele keer tot de mogelijkheden behoren. Hiervoor zal een servicebus ter beschikking gesteld worden. En toch proberen wij als Vepco een goede balans voor onze medewerkers te vinden tussen werk en privé.

Idealiter bezit je over het volgende:

 • Rijbewijs CE (is een pré)
 • Apk zware voertuigen
 • Flexibele inzetbaarheid
 • Bekend met werken met vrachtwagens, trailers en terminaltrekkers

We gaan graag met je in gesprek wanneer je ergens niet aan voldoet, maar wel bereid bent om je in te specialiseren.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Salaris, H-schaal Cao Beroepsgoederenvervoer
 • Een groeiend en innovatief bedrijf
 • Een goede work/life balans
 • Inhouse garage en moderne vloot
 • Verschillende opleidingsmogelijkheden

Omwille van de veiligheid van onze organisatie en haar medewerkers, zal er na ontvangst van de sollicitatie een WLS screening (Waarschuwingsregister Logistieke Sector) worden uitgevoerd.

Solliciteer nu

Vacature (Junior) Logistiek Transportplanner

Vepco is op zoek naar een enthousiaste logistieke (junior) planner of een Senior Customer Service Medewerker die toe is aan de volgende stap.

Een planner bij Vepco denkt een stap vooruit, durft besluiten te nemen en is gretig om nieuwe dingen te leren. Wij geloven dat goede planners essentieel zijn voor het vervoer van de toekomst en zijn bereid in onze mensen te investeren.

Leidende transporthub op de Moerdijk

Vepco bouwt dag in, dag uit aan een full-service transporthub voor containervervoer op de Moerdijk. Door onze unieke locatie tussen de twee grootste haven van Europa, Rotterdam en Antwerpen, verbinden wij het achterland en de inland terminals met elkaar en de haventerminals. Wij leveren verschillende soorten vervoer op maat en zoeken daarin continue naar de meeste duurzame oplossing.

Ons credo? Durf wordt beloond. Wij zijn niet bang voor onze concurrentiepositie, ook niet van andere vervoersmogelijkheden over water en land. We geloven dat als je goed werk levert en vooruitstrevend bent in technische innovatie, je je geen zorgen hoeft te maken over je plek in de markt. Om deze plek in de markt te bewaken en te verbeteren, zoeken we een planner die innovatief is en in oplossingen mee kan denken met zijn collega’s. Een persoon die zich wilt ontwikkelen, op persoonlijk vlak en met het bedrijf mee.

Verantwoordelijkheid nemen én overdragen

Als planner werk je in een hecht team samen en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van 100 vrachtwagens. Wij willen dat je bij ons leert hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen over grote besluiten én hoe je deze verantwoordelijkheid goed kunt overdragen. Dat laatste is een belangrijk focuspunt voor ons, want wij geloven in een goede work/life balans. Daarvoor is van belang dat jij niet alleen je werk goed moet kunnen oppakken. Je moet het ook weer kunnen neerleggen – en dus hameren we erop dat je leert om je werk goed te kunnen overdragen.

Voor die work/life balans werken onze planners daarom niet alleen met begintijden, maar ook met eindtijden. Dit regelen wij in verschillende diensten (soms vroeg, soms laat) en zo creëren we meer tijd in je weekschema om lekker te gaan sporten bijvoorbeeld, of een middag of juist een ochtend te relaxen.

Een kei in schakelen

Wij zoeken een persoon die goed kan schakelen, een kei is in communiceren en goede kennis heeft van het wegennet en computerprogramma’s. Als je nog maar net begint, heb je waarschijnlijk van het ene heel veel, het andere voldoende en moet je aan het andere nog een beetje werken. Dat begrijpen we! Als je maar verantwoordelijkheid kunt en wilt nemen over jouw eigen carrièrepad.

Bij ons wordt je niet alleen inhouse getraind, je kunt ook extern verschillende opleidingen volgen. Zo kun je via de SOOB verschillende opleiding volgen, zoals de basisopleiding transportplanner of een communicatietraining. We gaan met je in gesprek over wat de beste volgende stap is voor jou als planner en welke opleiding daarbij past.

We vragen van jou:

 • Leergierigheid,-verantwoordelijkheidsgevoel en durf
 • Sterke communicatie-skills
 • Goede kennis van het Nederlands
 • Goed kunnen schakelen tussen werkzaamheden en goede focus
 • Een teamspeler, iemand die instaat voor hun collega’s (ook hun flauwe grappen)
 • Begrip van het wegennet in Nederland (de Benelux leer je zo)
  Rijbewijs B en eigen vervoer (Vepco heeft helaas geen goede aansluiting op het OV)

Ervaring en relevante opleiding is een pré. Maar let wel: we willen graag in jou investeren, dus hebben we liever niet dat je snel weer vertrekt. Daarom hebben wij meer interesse in slimme en gemotiveerde mensen vanuit onverwachte hoek, dan jobhoppers die altijd op zoek zijn naar groener gras bij de buren.

Jouw nieuwe werkplek:

Ons kantoor is gevestigd op het groeiende industrieterrein de Moerdijk, op de Fazantweg. Een prettige plek met hoge plafonds, goede koffie en een stijlvolle inrichting. Je zit er immers haast elke dag, dus een beetje comfort en esthetiek is volgens ons wel een must.

Op ons terrein van 7.000 m2 bevindt zich een truckparking en een grote inpandige garage voor onze vloot van ruim 60 vrachtwagens en flexibele charters, die volledig zijn aangesloten op ons GPS en planningsysteem. Ook leveren wij een unieke service, die wij de Vrachttaxi Moerdijk noemen: terminaltrekkers die containers vanuit de Inland terminals naar de Moerdijk vervoeren en naar ons depot. Jij als planner zult je specialiseren op alle facetten van het vak en steeds meer verantwoordelijkheid dragen over één van onze bedrijfstakken of over de andere teamleden.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Uitdaging en ontwikkeling
 • Goed salaris, inclusief vakantiedagen en -geld
 • Een goede work/life balans
 • Fijne werkplek
 • Fijne werksfeer en uitjes
 • Gemotiveerde collega’s
 • Veel opleidingsmogelijkheden
 • Salaris: €2.500,00 - €3.500,00 per maand

Interesse in de functie van (Junior) Logistiek Transportplanner bij Vepco Transport B.V. regio Klundert?

Reageer dan nu via de "Solliciteer nu" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Vacature CE Nachtchauffeur Containertransport

Als CE Nachtchauffeur in de containertransport ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en veilig vervoeren van containers gedurende de nacht. Je zorgt ervoor dat de containers op tijd en in goede staat worden afgeleverd op de gewenste bestemming.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Transporteren van containers van en naar diverse locaties binnen Nederland volgens de opgegeven planning en procedures.
 • Controleren van de lading op volledigheid en eventuele schade.
 • Containerinspectie op droog, schoon en reukloos.
 • Uitvoeren van inspecties en onderhoud aan het voertuig om ervoor te zorgen dat deze veilig en operationeel blijft.
 • Administratieve taken, zoals het bijhouden van een logboek, het invullen van vrachtbrieven en het registreren van eventuele schades.
 • Klantgericht werken door een professionele houding aan te nemen en eventuele klachten of feedback tijdig en correct af te handelen.
 • Naleven van alle verkeersregels en rijtijdenwetgeving om de veiligheid op de weg te waarborgen.

Kennis en vaardigheden:

 • Rijbewijs CE met Code 95 en een geldige bestuurderskaart.
 • Ervaring als CE chauffeur, bij voorkeur binnen containertransport.
 • Vertrouwdheid met het gebruik van boordcomputers en GPS-systemen.
 • Basiskennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding.
 • Accuraat en zelfstandig kunnen werken, ook onder tijdsdruk.
 • Goed kunnen omgaan met veranderingen in de planning en flexibel kunnen reageren op onverwachte situaties.
 • Inzicht in en naleving van alle verkeersregels en rijtijdenwetgeving.

Werkomstandigheden:

 • Als CE Nachtchauffeur in de containertransport werk je voornamelijk in de avond-, nacht- en vroege ochtenduren.
 • Je bent bereid om te werken in ploegendiensten.
 • De werkzaamheden vinden plaats binnen Nederland.
 • Omdat hier sprake is van een 24-uurs situatie, zal de vrachtwagen altijd met 1 andere collega uit de dagdienst worden gedeeld.
 • Uren zijn in overleg te bespreken, waarbij de standaard rond de 12 uur per dag zal liggen.
 • Standplaats is Moerdijk

Interesse in de functie van CE Nachtchauffeur Containertransport bij Vepco Transport B.V. regio Klundert?

Reageer dan nu via de "Solliciteer nu" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Vacature Terminaltrekker Chauffeur

De taken en verantwoordelijkheden van een terminaltrekker chauffeur omvatten:

 • Laden en lossen van trailers en containers op vrachtwagens of treinen.
 • Verplaatsen van trailers en containers binnen de terminal of haven met behulp van een terminaltrekker.
 • Controleren van de staat van trailers en containers voorafgaand aan het transport.
 • Zorgen voor de juiste bevestiging en beveiliging van trailers en containers tijdens het transport.
 • Het naleven van verkeersregels en terminal- of havenvoorschriften.
 • Rapporteren van eventuele problemen of schade aan teamleiders of supervisors.
 • Uitvoeren van regelmatig onderhoud aan de terminaltrekker.
 • Het naleven van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.
 • Het bijhouden van administratieve documentatie, zoals CMR's en rittenregistraties.

Als terminaltrekker chauffeur moet je beschikken over goede rijvaardigheden en kennis van verkeersregels. Je moet ook in staat zijn om fysiek werk te verrichten, aangezien het aan- en afkoppelen van trailers fysiek veeleisend kan zijn. Daarnaast moet je ook in staat zijn om zelfstandig te werken en goede communicatieve vaardigheden hebben voor het rapporteren van problemen en het samenwerken met andere teamleden.

Het hebben van een T-rijbewijs (ervaring met het rijden met een terminaltrekker is een pré) is vereist voor deze functie.

Interesse in de functie van Terminaltrekker Chauffeur bij Vepco Transport B.V. regio Klundert?

Reageer dan nu via de "Solliciteer nu" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Vacature Trailermonteur

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren van periodieke inspecties aan trailers om mogelijke technische problemen te identificeren.
 • Diagnose stellen en effectieve oplossingen vinden voor technische problemen en storingen aan trailers.
 • Uitvoeren van reparaties aan trailers, zoals het vervangen van onderdelen, lassen van scheuren en opsporen van lekkages.
 • Uitvoeren van preventief onderhoud aan trailers, zoals het smeren en reinigen van onderdelen, controleren van banden en remmen, en het bijvullen van vloeistoffen.
 • Zorg dragen voor de naleving van de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen tijdens alle werkzaamheden.
 • Samenwerken met collega's en andere afdelingen om efficiënt en effectief te werken.
 • Bijhouden van technische documentatie en rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden.

Kwalificaties en vaardigheden:

 • Afgeronde opleiding MBO niveau 2/3 in de techniek, bij voorkeur autotechniek of bedrijfswagenmonteur.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als trailermonteur, maar ook starters met de juiste opleiding moedigen wij aan om te solliciteren.
 • Kennis van elektronica, hydraulica, pneumatiek en andere relevante technische systemen.
 • Ervaring met lassen is een pluspunt.
 • Goede communicatieve vaardigheden en vermogen om effectief in een team te werken.
 • Zorgvuldigheid en oog voor detail bij het uitvoeren van werkzaamheden.
 • Vermogen om zelfstandig problemen te analyseren en op te lossen.
 • Flexibiliteit en bereidheid om indien nodig buiten reguliere werktijden te werken.

MAAR.... Heb jij geen ervaring, maar ben jij wel heel handig en zelfstandig en heb je technisch inzicht, dan nodigen wij jou ook graag uit om te solliciteren. Bij voldoende getoonde inzet kun je hier een leertraject ingaan van 3 maanden waarvan 2 dagen per week onder begeleiding van een erkend leermeester. Met als doel zo snel als mogelijk een zelfstandig werkend opleggermonteur te worden. Daarna zullen er voldoende mogelijkheden zijn voor verdere bijscholing. Ervaring met metaalbewerking (lassen en slijpen) is dan een pré maar niet noodzakelijk.

Werkomgeving:

Je komt te werken in de werkplaats van ons transportbedrijf. De werkzaamheden worden doorgaans uitgevoerd in een team van diverse monteurs, onder leiding van een voorman. De werkzaamheden kunnen fysiek veeleisend zijn en vereisen een goede algemene gezondheid en conditie.

Interesse in de functie van Trailermonteur bij Vepco Transport B.V. regio Klundert?

Reageer dan nu via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Solliciteer

Wij leveren een full-service logistieke dienstverlening, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vepco Logo