Werken bij

Bij Vepco hebben we vrijwel altijd vacatures. Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe chauffeurs die ons team kunnen versterken. Ook voor andere functies hebben wij geregeld vacatures openstaan. Een leuke afwisselende baan met een team van enthousiaste collega's en uitstekende arbeidsvoorwaarden, is wat wij jou kunnen bieden. Vepco is een dynamische transport-hub op de Moerdijk, om al het zeecontainervervoer over de weg te faciliteren. Wij bouwen dag in, dag uit aan een directe verbinding tussen Zuid-Holland en Brabant en beschikken over twee opslag- en overslaglocaties, een mobiele gasmeting en ventilatieservice, FYCO-ontzorging, terminaltrekkers en een grote vloot inclusief inpandige garage. Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

Allround Bedrijfswagenmonteur

Vepco is op zoek naar een nieuwe Allround Bedrijfswagenmonteur: gemotiveerde en verantwoordelijke monteur die graag wil meedraaien in ons team in de werkplaats. Wij bieden een prettige werkplek, goede voorwaarden en team dat begrip heeft voor jouw voorkeuren en privéleven.

Leidende transporthub op de Moerdijk

Vepco bouwt dag in, dag uit aan een full-service transporthub voor containervervoer op de Moerdijk. Door onze unieke locatie tussen de twee grootste haven van Europa, Rotterdam en Antwerpen, verbinden wij het achterland en de inland-terminals met elkaar en de haventerminals. Wij leveren verschillende soorten vervoer op maat en zoeken daarin continue naar de meeste duurzame oplossing.

Ons credo? Durf wordt beloond. Wij zijn niet bang voor onze concurrentiepositie, ook niet van andere vervoersmogelijkheden over water en land. We geloven dat als je goed werk levert en vooruitstrevend bent in technische innovatie, je je geen zorgen hoeft te maken over je plek in de markt. En we begrijpen maar al te goed, dat onze wagens niet kunnen blijven rijden, zonder monteurs. Daarom bieden we jou prettige voorwaarden, groeimogelijkheden en een flexibel team dat rekening houdt met jouw wensen.

Vepco maakt zeker verschil

Als allround bedrijfswagenmonteur onderhoud je ons wagenpark. Ons wagenpark bestaande uit 75 trekkende en 200 getrokken eenheden. Vanwege de groei van ons wagenpark en ons familiebedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde allround bedrijfswagenmonteur. Je gaat ons helpen om onze werkplaats, die nu nog in de kinderschoenen staat naar een hoger niveau te tillen. Bij deze groei mag je ook zeker je eigen visie en inzichten inbrengen. Op korte termijn is het mogelijk om door te groeien naar meewerkend werkplaats chef, waarbij je op termijn de verantwoordelijkheid krijgt over je “eigen unit” binnen ons mooie transportbedrijf.

Dus naast ervaring in het onderhouden van bedrijfswagen, trailers en terminaltrekkers, dien je de ambitie te hebben om ons huidige team van twee (leerling) monteurs en enkele zzp monteurs zo optimaal mogelijk in te zetten en aan te sturen. Naast dat je flexibel en zelfstandig bent, wordt eigen input en ideeën enorm gewaardeerd. Daarnaast heb je of ben je bereid om je apk papieren te halen.

Last but not least. Zoals je uit ervaring weet is bovenstaande geen 8 tot 5 baan en kan werken op de zaterdag of uitruk 's avonds en 's nachts een enkele keer tot de mogelijkheden behoren. Hiervoor zal een servicebus ter beschikking gesteld worden. En toch proberen wij als Vepco een goede balans voor onze medewerkers te vinden tussen werk en privé.

Idealiter bezit je over het volgende:

  • Rijbewijs CE (is een pré)
  • Apk zware voertuigen
  • Flexibele inzetbaarheid
  • Bekend met werken met vrachtwagens, trailers en terminaltrekkers

We gaan graag met je in gesprek wanneer je ergens niet aan voldoet, maar wel bereid bent om je in te specialiseren.

Wat kun je van ons verwachten:

  • Salaris, H-schaal Cao Beroepsgoederenvervoer
  • Een groeiend en innovatief bedrijf
  • Een goede work/life balans
  • Inhouse garage en moderne vloot
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden
Solliciteer nu

Ervaren Zeecontainer Transportplanner

Leidende transporthub op de Moerdijk

Vepco bouwt dag in, dag uit aan een full-service transporthub voor containervervoer op de Moerdijk. Door onze unieke locatie tussen de twee grootste haven van Europa, Rotterdam en Antwerpen, verbinden wij het achterland en de inland terminals met elkaar en de haventerminals. Wij leveren verschillende soorten vervoer op maat en zoeken daarin continue naar de meeste duurzame oplossing.

Ons credo? Durf wordt beloond. Wij zijn niet bang voor onze concurrentiepositie, ook niet van andere vervoersmogelijkheden over water en land. We geloven dat als je goed werk levert en vooruitstrevend bent in technische innovatie, je je geen zorgen hoeft te maken over je plek in de markt. Om deze plek in de markt te bewaken en te verbeteren, zoeken we planners die innovatief zijn in oplossingen mee kunnen denken met hun collega’s. Mensen die zich willen ontwikkelen, op persoonlijk vlak en met het bedrijf mee.

Verantwoordelijkheid nemen én overdragen

Als planner werk je in een hecht team samen en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van 100 vrachtwagens. We willen dat je bij ons leert hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen over grote besluiten én hoe je deze verantwoordelijkheid goed kunt overdragen. Dat laatste is een belangrijk focuspunt voor ons, want wij geloven in een goede work/life balans. Daarvoor is van belang dat jij niet alleen je werk goed moet kunnen oppakken. Je moet het ook weer kunnen neerleggen – en dus hameren we erop dat je leert om je werk goed te kunnen overdragen.

Voor die work/life balans werken onze planners daarom niet alleen met begintijden, maar ook met eindtijden. Behoudens uitzonderingen werk je van 8:30 tot 17.00 uur. Wanneer je wat meer ervaring hebt in het vak, kun je ook worden ingedeeld op een vroege shift, van 6.00 tot 14:30 uur of van 7.00 tot 15.30 uur, of een late shift van 12.00 tot 20.30.uur. Zo creëren we meer tijd in je weekschema om lekker te gaan sporten bijvoorbeeld, of een middag of juist een ochtend te relaxen.

Een kei in schakelen

Wij zoeken mensen die goed kunnen schakelen, een kei zijn in communiceren en goede kennis hebben van het wegennet en computerprogramma’s. Als je nog maar net begint, heb je waarschijnlijk van het ene heel veel, het andere voldoende en moet je aan het andere nog een beetje werken. Dat begrijpen we. Als je maar verantwoordelijkheid kunt en wilt nemen over jouw eigen carrièrepad.

Bij ons wordt je niet alleen inhouse getraind, je kunt ook extern verschillende opleidingen volgen. Zo kun je via de SOOB verschillende opleiding volgen, zoals de basisopleiding transportplanner of een communicatietraining. We gaan met je in gesprek over wat de beste volgende stap is voor jou als planner en welke opleiding daarbij past.

Idealiter bezit je over het volgende:

• Leergierigheid,-verantwoordelijkheidsgevoel en durf
• Sterke communicatie-skills
• Goed kunnen schakelen tussen werkzaamheden
• Een teamspeler
• Begrip van het wegennet in Nederland
• Rijbewijs B en eigen vervoer (Vepco heeft helaas geen goede aansluiting op het OV)

Wat kun je van ons verwachten:

• Een veelzijdige baan in een groeiende organisatie.
• Een vaste functie binnen een dynamisch team.
• Een aantrekkelijk salaris + vakantiegeld
• 24 vakantie dagen + 3,5 ATV dagen
• Pensioenregeling
• En niet te vergeten… leuke collega’s

Salaris : €2.700,00 - €4.100,00 bruto per maand

Werken op de Moerdijk

Ons kantoor en werkplaats is gevestigd op het groeiende industrieterrein de Moerdijk, op de Fazantweg. Op ons terrein van 7000 m2 bevindt zich een depot en een vloot van ruim 75 vrachtwagens, die volledig zijn aangesloten op ons GPS en planningsysteem. Onze werkplaats is een inhouse garage met gespecialiseerde monteurs. Waardoor je als monteur echt onderdeel bent van ons team. Onze vrachtwagens staan onder continue controle. Bij enige twijfel wordt er altijd naar de wagen gekeken. Zo zorgen wij met zijn allen voor meer veiligheid op de weg.

Spreekt onze vacature van ervaren transportplanner jou aan en wil je snel aan de slag, reageer dan op Indeed of stuur een e-mail met je C.V. naar werkenbij@vepco.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer nu

Operations Manager

Containerplein beschikt over ervaren, gemotiveerde en verantwoordelijke medewerkers. Wij bieden een prettige werkplek, goede voorwaarden en een team dat begrip heeft voor jou, jouw voorkeuren en je privéleven.

Jong groeiend containerdepot

Containerplein is een dynamisch containerdepot op Maasvlakte II, Moerdijk en Antwerpen, om al het opslag, voor- & natransport en value added services van zeecontainers te faciliteren. Sinds de start in januari 2022 beschikken wij over 4 opslag- en overslaglocaties, een mobiele gasmeting en ventilatieservice, FYCO-ontzorging. We zoeken daarbij naar slimme oplossingen, waardoor chauffeurs minder vaak met een leeg chassis rijden. Zo bouwen we aan een innovatieve en duurzame toekomst voor containervervoer en -opslag.

De uitdaging

Als Containerplein zoeken wij een collega die onze passie deelt en graag ziet dat geen dag hetzelfde is. Binnen jouw functie van Operations Manager werk je nauw samen met de Customer Service medewerkers op de verschillende locaties en de Supervisor Operations. Je rapporteert direct aan de Directeur. Naast dit teamverband wordt van jou ook verwacht dat je zelf initiatief toont, ideeën en nieuwe business aandraagt. Je zult gezamenlijk, maar ook individueel, grote besluiten moeten en mogen nemen én daarbij zal deze verantwoordelijkheid ook goed overdragen moeten worden. Dat laatste is een belangrijk focuspunt voor ons, want wij geloven namelijk in een goede work/life balans. Daarvoor is van belang dat jij niet alleen je werk goed moet kunnen oppakken, maar je moet het ook weer kunnen neerleggen – en dus hameren we erop dat je leert om je werk goed te kunnen overdragen.

Voor die work/life balans werken wij met flexibele werktijden. Wanneer je wat meer kennis en ervaring hebt binnen onze organisatie, zal thuiswerken . Zo creëren we meer tijd in je weekschema om bijvoorbeeld lekker te gaan sporten of tijd met je dierbaren door te brengen.

Een kei in schakelen met vakkennis

Wij zoeken iemand die goed kan schakelen, een kei is in communiceren en goede kennis heeft van de logistieke sector. Je hebt dus een uitdagende baan met veel verantwoordelijken zelfstandigheid.

Wie ben jij en wat vragen wij van jou:

• 5 - 10 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie binnen de logistieke branche; • Kennis van douane zaken en omgevingsdiensten;
• Je beschikt over organisatietalent, weet overzicht te bewaken en prioriteiten te stellen. Je bent stressbestendig, administratief onderlegd en werkt nauwkeurig;
• Werken met MS Office is uiteraard geen probleem voor jou;
• Ervaring met Softpack is een pré;
• En natuurlijk ben jij een echte doener, een aanpakker met een proactieve instelling;
• Als laatste ben jij communicatief vaardig en beheers je naast de Nederlandse, ook de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Wij hebben namelijk ook veel Engelstalige klanten;
• Flexibele opstelling met betrekking tot reizen tussen de verschillende eigen depots, met ons hoofdkantoor als standplaats.

Ervaring is een must. Maar let wel: we willen graag in jou investeren, dus hebben we liever niet dat je snel weer vertrekt. Daarom hebben wij meer interesse in slimme en gemotiveerde mensen vanuit onverwachte hoek, dan jobhoppers die altijd op zoek zijn naar groener gras bij de buren.

Je nieuwe werkplek:

Ons hoofdkantoor is gevestigd op het groeiende industrieterrein de Moerdijk, aan de Fazantweg. Een prettige plek met hoge plafonds, goede koffie en een stijlvolle inrichting. Je bent er immers heel veel, dus een beetje comfort en esthetiek is volgens ons wel een must.

Wat kun je van ons verwachten:

• Een fulltime functie voor 40 uur in de week
• Salaris: nader te bespreken
• 27,5 vakantiedagen en -geld
• 8% vakantiegeld
• Prestatiegerichte bonus
• Pensioenregeling via PFV
• Een goede work/life balans
• Uitdaging en ontwikkeling
• Fijne werkplek(ken)
• Thuiswerkmogelijkheden
• Fijne werksfeer en uitjes
• … en niet te vergeten, die leuke en gemotiveerde collega’s

Werken op de Maasvlakte, Moerdijk en Antwerpen

Ons kantoor en depots zijn gevestigd op Maasvlakte II. Containerplein op de Tweede Maasvlakte is 8.000m2 en in de buurt van de haventerminals. Containerplein Moerdijk is 7.000m2 en ligt tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Ons depot in Antwerpen is per oktober 2022 gaan draaien en inmiddels goed vindbaar voor onze klanten.

Spreekt onze vacature van Operations Manager jou aan en wil je graag bij ons aan de slag , stuur dan een e-mail met je CV naar werkenbij@vepco.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer nu

Reachstacker Chauffeur

Jong groeiend containerdepot

Containerplein is een dynamisch containerdepot op Maasvlakte II, Moerdijk en Antwerpen, om al het opslag, voor- & natransport en value services van zeecontainers te faciliteren. Sinds de start in januari 2022 beschikken wij over 4 opslag- en overslaglocaties, een mobiele gasmeting en ventilatieservice, FYCO-ontzorging. We zoeken daarbij naar slimme oplossingen, waardoor chauffeurs minder vaak met een leeg chassis rijden. Zo bouwen we aan een innovatieve en duurzame toekomst voor containervervoer en -opslag

De uitdaging

Als Containerplein zoeken wij een collega die onze passie deelt, waarbij geen dag hetzelfde is. Samen met je collega’s verwerk je dagelijks alle in- en uitgaande containers met onze Reachstacker, Empty Handler op onze diverse locaties.

Daarnaast zorg je ervoor dat de behandeling van de container voor de klant en chauffeur op een zo soepel mogelijke manier gebeurt en ben je sociaal en klantvriendelijk ingesteld.

Wie ben jij?

• Je bent in het bezit van de juiste certificaten en minstens 1 jaar werkervaring in soortgelijke functies.
• Je beheerst Nederlands en Engels in woord.
• Je bent nauwkeurig en resultaat gericht.
• Je bent stressbestendig en ijzersterk in multitasking.
• Je bent sociaal en collegiaal.

Wat bieden wij?

• Een veelzijdige baan in een groeiende organisatie.
• Een vaste functie binnen een klein team.
• Een aantrekkelijk salaris + vakantiegeld.
• Een ploegentoeslag van 8,75%.
• 24 vakantie dagen + 3,5 ATV dagen.
• Pensioenregeling.
• CAO beroepsgoederenvervoer.
• En niet te vergeten… leuke collega’s.

Salaris: E-schaal tot maximaal €3.218,09 bruto per maand op basis van 40-urige werkweek. Overuren worden uitbetaald tegen 130% en op zaterdag 150%. En een ploegentoeslag van 8,75% per maand

Werken op de Maasvlakte, Moerdijk en Antwerpen

Ons kantoor en depots zijn gevestigd op Maasvlakte II. Containerplein op de Tweede Maasvlakte is 8.000m2 en in de buurt van de haventerminals. Containerplein Moerdijk is 7.000m2 en ligt tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Ons depot in Antwerpen is per oktober 2022 gaan draaien en inmiddels goed vindbaar voor onze klanten.

Spreekt onze vacature van Reachstacker Chauffeur jou aan en wil je snel aan de slag , stuur dan een e-mail met je CV naar werkenbij@vepco.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer nu

Solliciteer

Wij leveren een full-service logistieke dienstverlening, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vepco Logo